Nu drar vi igång!

Det har funderats, diskuterats, skapats arbetsdokument, införskaffats utrustning, testats och det har laddats mentalt, och nu är vi äntligen igång! Namnet på den nya sajten blev Frölundabladet och vad det innebär kommer vi berätta lite mer om i det allra första avsnittet av Frölundabladet Podd som spelades in igår och snart kommer att dyka upp där poddar finns, t.ex. hos iTunes, Acast, Spotify, Pocket Casts, osv. När avsnittet släpps är såklart inget man missar om man fortsätter att titta in här på bloggen heller!

Hoppas att det finns åtminstone några som vill vara med på den här resan genom att läsa, lyssna, interagera, osv. för utan någon som bryr sig kommer det bli svårt att hålla motivationen uppe över längre tid. Men just nu är vi sjukt taggade på att vara igång och skaffa oss nya erfarenheter! Vi ses!

Philip och Patric

2 reaktioner till “Nu drar vi igång!

Kommentera