Podd #14: ”Han är död för mig”

Tidigare säsonger har vi sett en svacka i form under december-januari men det börjar se ut som att den kommit tidigt i år. Vi snackar ner matcherna som varit samt lite annat smått och gott. Väl mött!

 • En svacka är här, men varför?
 • Tre förluster och en vinst sedan förra gången, vad tar vi med oss?
 • Stockholmare och Cmore-sändningarna.
 • Istid och poäng för juniorerna…
 • …men Lysell lämnar för Luleå
 • Viktor Stålberg kan vi glömma.
 • Långsiktighet över allt. Nytt kontrakt för ”Kribba”.

Podden hittar du som vanligt hos iTunes, Acast, Spotify, Pocket Casts, osv.

Gillade man detta och vill ha mer i samma stil kan man dela inlägget på sociala medier, betygsätta och lajka poddavsnittet på sin föredragna poddläsare samt gå till sidan Stötta för att se vad mer man kan göra för att hjälpa oss fortsätta göra detta.

Vi tar gärna emot feedback i kommentarsfältet nedan, på Twitter (@patricagblad och @psteingruber) eller via epost (frolundabladet@gmail.com).

På återseende!

2 reaktioner till “Podd #14: ”Han är död för mig”

 1. Hej, kul med Frölundapodd.
  Men: Niklas Wikegård är knappast djurgårdare. Född och uppväxt i Gävle, spelade i Brynäs i ungdoms- och junioråren. Övertygad om att han inte håller på något lag. Han har tränar Djurgården men även Malmö med flera lag.
  Kommentatorn Johan Edlund – påläst, skicklig – är från Umeå. Knappast djurgårdare.

  1. Tjena!

   Kul att du lyssnar! 🙂

   Åtminstone jag (jag kan inte svara för Patric ;)) känner till att Wikegård inte ÄR Djurgårdare på samma sätt som jag och Patric är Frölundaiter, men han har trots allt varit kopplad till DIF under en stor del av sin tränarkarriär, och jag har svårt att se att det inte färgar ens åsikter.

   Vad gäller Edlund kände jag ärligt talat inte till var han är ifrån, men jag håller fast vid kritiken som vi förde fram ang vår Djurgårdsmatch.

Kommentera