Podd

Bild av podd-station.

Podd #20: ”Skolboksexempel!”

Frölunda är tillbaka efter landslagsuppehåll och kräftgången har fortsatt med 3 nya, tunga förluster. Häng med oss när vi resonerar och killgissar om vad det egentligen är som inte fungerar.

Bild av podd-station.

Podd #18: ”Ta hem Niederbach!”

Då Philip är i lägenhetssäljartagen kommer podden en dag sent den här gången, men nu är det åter dags för lite gött Frölundasnack. Notera att avsnittet spelades in innan beskedet att Helge Grans förlängt sitt kontrakt med Malmö

Bild av podd-station.

Podd #17: ”Slå in pucken bara”

Det känns som det var längesen vi spelade in podd, men det är bara för att det hänt så sjukt mycket sedan förra gången. I ett rekordlångt avsnitt pratar vi om allt det och lite till.

Bild av podd-station.

Podd #16: ”Allt är inte misär”

Det har varit mycket negativitet på sistone som följd av Frölundas svajande form, men efter lite julledigt går tongångarna annorlunda. Vi tycker i alla fall inte att allt är misär.

Bild av podd-station.

Podd #12: ”Spenen”

Det blev ett avsnitt även den här gången. Den här gången pratar vi om den beryktade spenen, matcherna som varit, och mycket annat.

Bild av podd-station.

Podd #9a: INFÖR SHL-PREMIÄREN

Med anledning av SHL-premiären och Frölunda-HV71 har vi spelat in ett extrainsatt poddavsnitt där vi snackar ner försäsongen och snackar upp matchen.