Podd

Podd #27: Det stora silly-avsnittet

Det har fullkomligt sprutat ut nyheter rörande Frölundas trupp inför den kommande säsongen, därför blev det naturligt att hela inlägget tillägnades detta och vad effekten blir på laget!

Podd #25: GÄST: Henrik Leman

För att fira att podden fyller ett år har vi inte bara skaffat oss en jingel, utan vi presenterar också poddens första gäst. Vi har ett långt och gött snack med journalisten med mest insyn i Frölunda, Henrik Leman från RakaPuckar.com.

Podd #20: ”Skolboksexempel!”

Frölunda är tillbaka efter landslagsuppehåll och kräftgången har fortsatt med 3 nya, tunga förluster. Häng med oss när vi resonerar och killgissar om vad det egentligen är som inte fungerar.

Podd #18: ”Ta hem Niederbach!”

Då Philip är i lägenhetssäljartagen kommer podden en dag sent den här gången, men nu är det åter dags för lite gött Frölundasnack. Notera att avsnittet spelades in innan beskedet att Helge Grans förlängt sitt kontrakt med Malmö

Podd #17: ”Slå in pucken bara”

Det känns som det var längesen vi spelade in podd, men det är bara för att det hänt så sjukt mycket sedan förra gången. I ett rekordlångt avsnitt pratar vi om allt det och lite till.

Podd #12: ”Spenen”

Det blev ett avsnitt även den här gången. Den här gången pratar vi om den beryktade spenen, matcherna som varit, och mycket annat.

Podd #9a: INFÖR SHL-PREMIÄREN

Med anledning av SHL-premiären och Frölunda-HV71 har vi spelat in ett extrainsatt poddavsnitt där vi snackar ner försäsongen och snackar upp matchen.