Silly Season

Nästa säsong: Forwards

Eftersom Frölunda har en historik av att spika stora delar av nästa års trupp innan vi ens spelat klart den förra så börjar vi redan nu med en serie inlägg här på bloggen där jag presenterar en genomgång av hur varje lagdel ser ut inför nästa säsong. Sist ut är forwards.

Nästa säsong: Backarna

Eftersom Frölunda har en historik av att spika stora delar av nästa års trupp innan vi ens spelat klart den förra så börjar vi redan nu med en serie inlägg här på bloggen där jag presenterar en genomgång av hur varje lagdel ser ut inför nästa säsong. Nu är det backarnas tur.

Nästa säsong: Målvakterna

Eftersom Frölunda har en historik av att spika stora delar av nästa års trupp innan vi ens spelat klart den förra så börjar vi redan nu med en serie inlägg här på bloggen där jag presenterar en genomgång av hur varje lagdel ser ut inför nästa säsong. Först ut är målvakterna.

Så nära NHL är Frölundaspelarna

Att bli draftad är en sak. Att spela i NHL är en annan. Vi går igenom samtliga draftade Frölundaspelare och redogör för deras möjligheter att spela i världens bästa liga.

Draftade Frölundaspelare – Vad händer härnäst?

Under tisdagsnatten och onsdagskvällen (svensk tid) hölls en hittills unik NHL-draft då man för första gången tvingas genomföra den digitalt. I det här inlägget tänkte jag gå igenom hur det gick för Frölundas ungdomar och vad vi kan vänta oss kring deras framtid.