Stötta

Vi som driver den här sajten gör det ideellt vid sidan av våra heltidsjobb, vilket innebär att vi har svårt att genomföra mycket av det som vi skulle vilja göra, t.ex. besöka A-lagsträningar, bevaka bortamatcher på plats, mm. Vi är därför beroende av att det finns läsare som vill stötta oss genom att bli Patreons eller genom företag som vill synas på sajten eller höras i podden.

Genom att bli Patreon kommer man få tillgång till extramaterial som t.ex. bilder, oklippta ljudinspelningar och annat. Med tiden kommer såklart möjligheterna för oss att göra mer grejer att öka.

Driver du ett företag som vill få exponering mot blandade läsare i Göteborgsregionen, kanske pga deras gemensamma idrottsintresse eller kanske inte alls därför? Vi är öppna för alla idéer rörande samarbete. Kanske kan det vara för att boosta intresset för en kampanj. Kanske är det en mer långsiktig annonsplats för att nå nya kunder som är intressant. Eller så kör vi en tävling ihop! Hör av dig till frolundabladet@gmail.com.

Med vänlig hälsning,
Philip och Patric